IP Stam

 

Meisjes en jongens, 18 t/m 23 jaar, op zaterdagavond 
Tijden: van 20:00 tot later

De Imhlala Panzistam is de laatste speltak van Scouting De Burcht en is bestemd voor jongeren van 18 tot 23 jaar. Ze hebben een eigen dagelijks bestuur, bestaande uit een correspondent, een assistent stamleider en een stamleider. Verder verzorgen de leden met elkaar de programma's die varieren van sport en spel tot ontspannend en van creatief tot cultuur, maar gezelligheid staat vooral hoog in het vaandel. 

De stam organiseert ook veel activiteiten. Voor de hele regio wordt elk jaar een stamfeest namens de Burcht georganiseerd. Een keer per jaar gaan de stamleden gezamenlijk op zomerkamp, dit gaat meestal met de grote stamtent, maar er wordt ook vaak op de Burcht geslapen of ergens op een Scoutingterrein gekampeerd. 

De stam heeft opkomst op zaterdagavond van 20:00 tot 22:00, hierna is er tijd om gezellig wat te drinken bij de soos. De stamleden houden zelf de inkopen en de kas bij.

De meeste stamleden zijn leidinggevenden binnen Scouting. De Imhlala Panzistam is een gezellige groep waar je veel plezier en spanning kunt beleven.