Esta's

Jongens én Meisjes van 7 tot 11 jaar die elke zaterdagmiddag spelen in het bos

Tijden: van 14:30 tot 16:30 uur

De Esta's is de speltak voor jongens en meisjes van 7 tot 11 jaar. Wij draaien iedere zaterdagmiddag van half drie tot half vijf op het clubhuis de Burcht.

Het lokaal is geheel in jungle-thema naar het jungleboek van Rudyard Kipling. Binnen dit jungle-thema is er voor de kinderen de mogelijkheid om hun fantasie uit te leven, waarbij we zoveel mogelijk het bos ingaan om spannende avonturen te beleven. Daarnaast besteden we aandacht aan andere thema's, speurtochten, schatkaarten, creativiteit, sport en spel. Alles wordt speels aangeboden, en we leggen steeds de nadruk op samenwerking.

Verder doen we ieder jaar mee aan het regio-spel, houden we weekendkampjes op ons eigen clubhuis en het hoogtepunt van het jaar is het zomerkamp: de kinderen gaan dan de eerste week van de basisschoolvakantie op esta-kamp. Geslapen wordt er in een ander clubhuis en de hele week worden activiteiten in een thema gedaan, zoals ridders, indianen, griezelen of Robin Hood.