Bevers

Bevers spelen met Stuiter in Hotsjietonia. Ze koken met Rozemarijn, ambulance ze zoeken kriebelbeestjes met Bas Bos en Steven Stroom leert ze speuren door het bos.

Meisjes en jongens van 5 tot 7 jaar, sovaldi sale die elke zaterdagmiddag spelen in Hotsjietonia
Tijd: van 14:30 tot 16:30 uur

De Bevers zijn jongens en meisjes van 5 tot 7 jaar, en zijn de jongste speltak van Scouting Nederland en ook van de Burcht. Zij spelen iedere zaterdagmiddag in de wereld van kindervriend Lange Doener. Lange Doener is een fantasiefiguur die in zijn huis Hotsjietonia erg leuke dingen doet.

Dit doet hij alleen of samen met de andere bewoners van zijn huis, zoals Pompedomp, Frederik Scheurenmaar, de wolk Sstt en het beestenspul. Verder houden de Bevers twee keer per jaar een weekendkampje, waarbij ze een nacht blijven slapen op ons eigen clubhuis. Meestal gaan ze naar de intocht van Sinterklaas, en ook vieren ze graag carnaval met geschminkte gezichten. Als afsluiting voor de zomervakantie gaan de bevers altijd een dagje uit.

Wie door het lezen van dit stukje nieuwsgierig is geworden is bij ons van harte welkom. Onze opkomsttijden zijn op zaterdagmiddag van 14:30 tot 16:30 uur in ons clubhuis "de Burcht". De kinderen mogen altijd een paar middagen op proef meedraaien, en ook ouders zijn dan van harte welkom.