Zomerkamp 2017

Dit jaar gingen we met de hele groep op zomerkamp naar Mechelen, Zuid-Limburg. Dit omdat Scouting de Burcht dit jaar 20 jaar bestaat!

We zijn op vrijdag met de leiding en de HZ (explorers) vertrokken richting het kampterrein de Vinkenhof. Dit is een prachtige locatie waar we een grote omgebouwde schuur hadden en buiten genoeg plek om tenten op te zetten. Want alleen de esta's slapen in een gebouw, de scouts en HZ konden heerlijk in tenten liggen.

Op zaterdag kwamen de esta's en scouts aan. Door een super handig carpool systeem hoefden niet alle ouders zo ver te reizen. Dit allemaal geregeld door ons contactpersoon van de Ouderraad, bedankt! Nadat alle kids hun spullen hadden uitgepakt en zich hadden gesetteld, kon het echte kamp beginnen.

Weten wat er allemaal gebeurt is? Bezoek even onze Facebookpagina (klik!) voor alle foto's! Like ons en blijf op de hoogte van al onze activiteiten!

Groepsfoto 2017

Stel je hebt onze Facebookpagina bekeken, je ziet al die gezelligheid en plezier en dan weet je het! Je wilt dit wel eens van dichtbij meemaken. Dat kan! Onze opkomsten beginnen vanaf 9 september weer en zijn elke zaterdag.

PS: we zijn hard opzoek naar enthousiaste nieuwe leiding! Houdt jij van een uitdaging, organiseren en werken met kinderen? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en kom met ons kennismaken. Wij zijn een leidingteam met variërende leeftijden van 16 t/m 30 jaar en vinden het leuk om nieuwe mensen te mogen verwelkomen!