Regionale Scouting Wedstrijden 2017

Afgelopen weekend (12/13/14 mei) zijn de jaarlijkse Regionale Scouting Wedstrijden (RSW) geweest op Scoutinglabelterrein Buitenzorg te Baarn. Hier strijden groepen uit het Gooi om de beste paroba (patrouille) van de regio te worden. Een weekend gevuld met scoutingtechnieken (tent opzetten, keuken pionieren, kaart lopen, routetechnieken) en leuke activiteiten (handelspel, dagtocht met grote posten, etc.) waar punten mee gescoord kunnen worden.

Van de 21 paroba's die meededen dit jaar, waren er twee paroba's van onze eigen club. De caravanslepers en de BBQ's (themanamen door het thema "op de camping") hebben hard gestreden, maar gelukkig ook veel plezier gehad. Zondag om 15;30 was de sluiting met de uitslag van de scores. De eerste 11 paroba's werden genoemd en wij zaten er nog niet bij. Toen was de top 10 nog over: de spanning steeg. Langzaam aan werden namen van paroba's opgenoemd toen eindelijk op plaats 7 de BBQ's werden genoemd! Fantastisch gedaan heren! Toen was er nog 1 paroba over, de caravanslepers.. Plaats 6 werd het niet.. En daar op plaats 5 kwam deze naam voorbij! Geweldig!

We zijn super trots op alle kids die tijdens de RSW goed hun best gedaan hebben. Plaats 5 en 7, dat is echt een hele mooie prestatie! We hopen dat jullie veel plezier hebben gehad en lekker zullen uitrusten na een druk weekend.