Oproep!

Beste lezers,
Wil jij iets doen voor onze maatschappij? Ben jij op zoek naar een gezellige bezigheid op de zaterdag? Wil jij met kinderen werken? Of wil je je gewoon inzetten voor een leuke club? Zoek dan niet verder, want wij zijn op zoek naar jou!

Wij van Scouting de Burcht zijn op zoek naar mensen die zich willen inzetten voor onze club. Dit in de vorm van leiding geven aan onze jeugdleden. Wij hebben 3 speltakken: de esta's, de scouts en de explorers. Voor alle groepen zouden wij graag nieuwe mensen met nieuwe en leuke ideeën mogen ontvangen.

Nog even ter verduidelijking: de esta's zijn kinderen van 7 t/m 11 jaar, de scouts 11 t/m 15 jaar en de explorers 15 t/m 18 jaar. Alle groepen zijn gemengd (jongens en meisjes door elkaar).

BEN jij of KEN jij iemand die wij mogen verwelkomen in ons midden? Meld je dan nu aan via of stuur ons een bericht via facebook!

Impressie van de groep? Bekijk onze website en bezoek onze facebookpagina!