Nationale Vrijwilligersdag 2015!

Vandaag, troche 7 december, is het Nationale vrijwilligersdag. Wij draaien als groep volledig met vrijwilligers, clinic leiding, bestuur en andere ondersteunende vrijwilligers als onderhoud aan het gebouw, groepsbegeleiding of verhuur.

Daarom is het zo belangrijk dat we vandaag iedereen bedanken die zich heeft ingezet voor onze club. Dankzij deze mensen kunnen de kinderen elke zaterdag naar scouting om heel veel leuke activiteiten te doen.

Dus bedankt voor jullie inzet en we hopen dat jullie je blijven inzetten voor onze mooie club! Want zonder jullie is er geen scouting de Burcht!

Zelf geïnteresseerd in vrijwilligerswerk? Wij staan altijd open voor jullie! Voor meer informatie zie onze website, stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom een keer langs op zaterdagmiddag (14:30 t/m 16:30)